Hotel Orchidea | Telefon: +36-74/532-720 | 7054 Tengelic, Hrsz. 067/1. | E-mail cím: info@hotelorchidea.hu

Masszázs

Frissítő masszázs

Szállodánkban a termálfürdő szolgáltatásai mellett wellness ellátásban is részesülhetnek a kedves vendégeink! Felfrissüléshez ajánljuk a Frissítő masszázst.

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Javítja a vérkeringést és így bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást.

Jótékony hatásai

  • Enyhíti a stressz hatásit: segít az ellazulásban, relaxációban. Napjainkban több negatív inger ér bennnket, mely betegségeket vált ki, minf fej , -hát, -nyakfájás, szem túlterhelés, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió.
  • Jobb alvást boztosít: A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test lelassulását idézi elő. Csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus és szabályosabb lesz a légzés.
  • Fokozza az izmok teljesítőképességét: a masszázs közvetlen hatásaként csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága, teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul.További előnyei, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is.
Frissítő masszázs   
30 perces:

5.000 Ft

60 perces: 

8.300 Ft

Masszázs időpontokról az érkezés előtti héten legkorábban csütörtökön tud érdeklődni a, vagy a info@hotelorchidea.hu e-mail címen.