Hotel Orchidea | Telefon: +36-74/532-720 | 7054 Tengelic, Hrsz. 067/1. | E-mail cím: info@hotelorchidea.hu

Panzió étlap

LEVESEK csészében

Vadgomba krémleves grissinivel

Májgombóc leves tésztával

Szárnyasragu leves

Magyaros gulyásleves

SERTÉSHÚS ÉTELEK (F)

Tengelici aprópecsenye kockaburgonyával, rízzsel

Fokhagymás sertésborda hasábburgonyával

Sertéskaraj rántva, petrezselymes burgonyával

Bakonyi sertéskaraj galuskával

SZÁRNYASOK (F)

Ceasar saláta csirkemellel kis adag hasábburgonyával

Jércemell csíkok bundában, hasábburgonyával, fokhagymás tejföllel

Csirkemell sajttal sütve, petrezselymes burgonyával

Bazsalikomos jércemell karamellizált gyümölcsökkel, hasábburgonyával

HÚSMENTES ÉTELEK

Házi burgonyagombóc tejfölös-paprikás gombaszósszal

Túrós csusza (zizzentett pörccel is kérhető)

Orly gombafejek párolt rizzsel, tartármártással

Rántott sajt hasábburgonyával

SALÁTÁK,ÖNTETEK

Csemege uborka

Káposztasaláta

Házi csalamádé

Sült céklasaláta

Leveles zöldsaláta

Tartármártás

Fokhagymás tejföl

DESSZERTEK

Somlói galuska Orchidea módra

Palacsinta /fahéjas, nutellás vagy lekváros/ 2 darab /

Csokoládé és vanília fagylalt tejszínhabbal

Gesztenyepüré

Mákos guba vanília öntettel

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék; 2. Tojás; 3. Földimogyoró;
  2. Szójabab; 5. Tej; 6. Diófélék; 7. Zeller; 8. Mustár; 9. Szezámmag; 10. Hal; 11. Rákfélék; 12. Csillagfürt; 13. Puhatestűek; 14. Kén-dioxid és szulfitok

 

Tisztelt Vendégünk!

Panziós étlapunkról három fő fogás közül választhat ( 1-1 leves, főétel és desszert ).