Hotel Orchidea | Telefon: +36-74/532-720 | 7054 Tengelic, Hrsz. 067/1. | E-mail cím: info@hotelorchidea.hu

Panzió étlap

LEVESEK 

Vadgomba krémleves grissinivel

Májgombóc leves eperlevéllel

Csontleves gluténmentes üvegtésztával

Napi leves

SERTÉSHÚS ÉTELEK (F)

Fokhagymás sertésborda sült szalonnával, hasábburgonyával

Sertéskaraj rántva, petrezselymes burgonyával

Sertéskaraj Benyovszky módra /sonkakrém, sajt/ ötborsmártással, hasábburgonyával

SZÁRNYASOK (F)

Ceasar saláta csirkemellel, hasábburgonyával

Jércemell csíkok bundában, hasábburgonyával, fokhagymás tejföllel

Csirkemell mozarellával sütve, petrezselymes burgonyával

Bazsalikomos jércemell karamellizált gyümölcsökkel, hasábburgonyával

HÚSMENTES ÉTELEK

Túrós csusza (zizzentett pörccel is kérhető)

Rántott sajt hasábburgonyával, tartármártással

Caesar saláta parmezánnal, hasábburgonyával

SALÁTÁK,ÖNTETEK

Csemege uborka

Káposztasaláta

Vecsési csalamádé

Sült céklasaláta

Tartármártás

Fokhagymás tejföl

DESSZERTEK

Palacsinta /fahéjas, nutellás vagy lekváros / 2 darab /

Csokoládé és vanília fagylalt tejszínhabbal

Gesztenyepüré

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék; 2. Tojás; 3. Földimogyoró;
  2. Szójabab; 5. Tej; 6. Diófélék; 7. Zeller; 8. Mustár; 9. Szezámmag; 10. Hal; 11. Rákfélék; 12. Csillagfürt; 13. Puhatestűek; 14. Kén-dioxid és szulfitok

 

Tisztelt Vendégünk!

Panziós étlapunkról három fő fogás közül választhat ( 1-1 leves, főétel és desszert ).